Domowy wyrób serów

Domowy wyrób serów

Przykładowy producent
Witajcie w świecie serów! Blisko 100 przepisów na sery; 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z nas.
Obecnie brak na stanie
43,00 zł
Brutto

Tytuł: Domowy wyrób serów

Autor: Ricki Carroll

Oprawa: broszura

Wydawnictwo: Read Me

ISBN: 978-83-7243-818-3

EAN: 9788372438133

Liczba stron: 272

Wymiary: 16,5 x 23,5

Data wydania: 2010


Witajcie w świecie serów!
Blisko 100 przepisów na sery; 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z nas. Nawet w warunkach domowych możemy, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą można osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może być inspiracją do założenia dochodowego zajęcia. Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym - stawiać pierwsze w niej kroki.

"W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser". San Francisco Examiner
No reviews

Sklep internetowy, z którego korzystasz używa plików cookies. Więcej informacji na polityka prywatności.