Bardzo solidnie wykonany termometr bimetaliczny ze stali nierdzewnej, z długa sondą (12 cm), idealny do pieczenia drobiu, wieprzowiny, wołowiny lub cielęciny.
Użycie:
- piecyk
- szynkowar
- wędzarnia
- wędzonka
- grill
- kuchnia domowa
- Yerba Mate
- płyny: wina, kawy, herbaty, sosy, itd.
- zamrażarka, lodówka, chłodnia
- kompostownik
- pieczarkarnia
Czujka termiczna znajduje się w obszarze do 5 cm od początku szpicy. W celu uniknięcia uszkodzeń lub zabrudzenia, prosimy korzystać z trwałej i bezpiecznej osłonki na szpikulec, znajdującej się w komplecie.
Dane techniczne:
- zakres temperatur: od 0°C o do 100°C
- dokładność pomiaru: +/-1,5°C
- srednica tarczy: 2,6 cm
UWAGA: Termometr nie może pozostawać w piekarniku przez cały okres pieczenia.
Model: 100100