Podlaska przyprawa do peklowania mięs 40g - 1 - Przyprawy i zioła

Podlaska przyprawa do peklowania mięs 40g

Naturalne przyprawy i składniki bez glutaminianu sodu.
4,40 zł
Brutto

Sposób przygotowania: zawartość torebki należy wsypać do wody i zagotować. Dodajemy sól i wedle uznania odrobinę octu. Maksymalna długość peklowania 4-6 dni.  Przyprawa powinna pokrywać całe mięso. Przed użyciem należy schłodzić mięso.

Skład: pieprz czarny, kolendra, ziele angielskie, hyzop, czosnek, liść laurowy, cząber górski, majeranek, jałowiec, tymianek. Skład w rożnych proporcjach.

Masa netto: 40g

963 Przedmioty
No reviews

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Sklep internetowy, z którego korzystasz używa plików cookies. Więcej informacji na polityka prywatności.