Kultury bakteryjne do sera typu gouda - liofilizowane - 1 - Serowarstwo

Kultury bakteryjne do sera typu gouda - liofilizowane

Kultury bakterii fermentacji mlekowej, umożliwiające przygotowanie domowego sera typu gouda w szybki i łatwy sposób.
16,00 zł
Brutto

Kultury bakterii fermentacji mlekowej, umożliwiające przygotowanie domowego sera typu gouda w szybki i łatwy sposób.

Dzięki specjalnej metodzie suszenia - liofilizacji, która w doskonały sposób utrwala żywność bez negatywnego wpływu na jakość, prezentowane kultury na długi czas zachowują świeżość i swoje właściwości.

Przepis na domowy jogurt znajduje się na opakowaniu.

Dozowanie:

ok. 0,7g / 10L mleka

całe opakowanie wystarcza na 50L mleka

Symbol: 411242

997 Przedmioty
No reviews

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Sklep internetowy, z którego korzystasz używa plików cookies. Więcej informacji na polityka prywatności.