Ręczna nadziewarka do kiełbas - bardzo prosta w obsłudze. Jest idealnym narzędziem w domowym wyrobie wędlin. Z powodzeniem może być używana do do małych masarni i w gastronomii.
Doskonała do napełniania farszem osłonek wędliniarskich. Umożliwia ona produkcję kiełbas, kabanosów, parówek, salami itp.
Produkt wykonany ze stali nierdzewnej. Układ napełniania jest wygodny, łatwy i szybki w obsłudze.
Bardzo solidna podstawka z dwoma dokręcanymi zaciskami, co pozwoli nam na wyjątkowo stabilne przymocowanie nadziewarki do kuchennego stołu lub blatu.
Szpryca jest atestowana i przeznaczona do kontaktu z żywnością.
W zestawie znajdują się cztery plastikowe lejki w różnych rozmiarach - średnice: 15, 19, 22 i 25 mm.
Pojemność: 4 kg.
W naszym sklepie znajdziesz wszystko, co jest potrzebne do wyrobu smacznych i zdrowych wędlin domowym sposobem.