Termometr uniwersalny - gwint do 120°C

14,63 zł
Uniwersalny termometr ze stali nierdzewnej - do destylatora, wędzarni, itp.
Ilość

  Polityka bezpieczeństwa

Korzystamy tylko z sprawdzonych firm które obsługują płatności.

  Zasady dostawy

Zapewniamy szybką i bezpieczną wysyłkę swoich towarów

  Zasady zwrotu

Uczciwy proces zwrotów i reklamacji produktów

Guarantee safe & secure checkout

Uniwersalny, analogowy termometr wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej: od 0°C do +120°C.

Produkt jest wyjątkowo szczelny, co uniemożliwia przedostanie się pary do jego środka.

Sposób mocowania: umieszczony od spodu gwint M6, nakrętka, podkładka i uszczelka. Długość gwintu 11mm.

Charakterystyka produktu:

- długość: 5.3 cm

- szerokość: 5.5 cm

- wysokość: 5.5 cm

- tolerancja błędu: +/-1°C

Symbol produktu: 102690

 

2163
997 Przedmioty

Opis

waga opakowania
0.05

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Wężyk silikonowy 5/7 mm - 1 mb

4,07 zł
Availability: 748 In Stock
Wąż - przewód do połączeń destylator / chłodnica - odstojnik - deflegmator LUB do ściągania trunku - silikon to najbardziej naturalny materiał NIE wchodzący w reakcję z %.

Klarowin - 10 g

1,71 zł
Availability: 330 In Stock
Oferujemy do sprzedaży bentonit, środek znany również pod nazwą klarowin. Jest to naturalny, doskonały i wyjątkowo skuteczny preparat służący do klarowania nastawów cukrowych, win, miodów pitnych lub soków.

Bentonit - 500 g

7,32 zł
Availability: 10232 In Stock
Oferujemy do sprzedaży bentonit, środek znany również pod nazwą klarowin. Jest to naturalny, doskonały i wyjątkowo skuteczny preparat służący do klarowania nastawów cukrowych, win, miodów pitnych lub soków.

Klarowin - 100 g

4,88 zł
Availability: 882 In Stock
Jeżeli stopień klarowności trunku jest niezadowalający, zaleca się stosowanie środków wspomagających ten proces. Najpopularniejszy jest bentonit. Klarowin to skuteczny środek w postaci proszku do klarowania win i soków.

Sklep internetowy, z którego korzystasz używa plików cookies. Więcej informacji na polityka prywatności.