- Cydr Domowy addremove
-
Gorzelnictwo i destylacja
addremove
- Piwo domowe addremove
-
Wino domowe
addremove
- Mierniki do alkoholi
- Etykiety na butelki
- Enzymy
- Środki do dezynfekcji
- Pojemniki fermentacyjne i akcesoria
- Wino domowe\Butelki i kapturki termokurczliwe
- Sitka i lejki
- Balony
- Zlewanie i ściąganie
- Butelki i kapturki termokurczliwe
- Korkownice do wina
- Drożdże winiarskieaddremove
- Filtrowanie wina
- Nalewaki i inne akcesoria
- Tanina
- Prasy do owoców
- Szampan
- Kwasomierze
- Zioła i esencje do wina
- Środki wspomagające fermentację
- Zestawy winiarskie
- Wine-Kity
- Grzałki
- Wyroby addremove
- Przetwory addremove
- Przyprawy i zioła addremove
- Szkło addremove
- Inne addremove
Książka "Szynkowar. Przepisy..."
20,33 zł
Polityka bezpieczeństwa
Korzystamy tylko z sprawdzonych firm które obsługują płatności.
Zasady dostawy
Zapewniamy szybką i bezpieczną wysyłkę swoich towarów
Zasady zwrotu
Uczciwy proces zwrotów i reklamacji produktów
Guarantee safe & secure checkout
Nowość – wyjątkowy poradnik napisany przez Artura Nowickiego, mistrza dobrego smaku i znanego youtubera, którego pokazy kulinarne w autorskim kanale „Praktyka u Praktyka” cieszą się wielką popularnością. Książka jest pierwszą na naszym rynku tak obszerną publikacją poświęconą szynkowarowi i różnorodnym potrawom, jakie każdy może w nim samodzielnie przygotować.
To proste w obsłudze urządzenie o wielkich możliwościach, w rękach Autora pokazuje pełnię swojego potencjału, dzięki któremu można z łatwością przyrządzić pyszne, zdrowe, domowe dania parzone – mięsne i bezmięsne. Przepisy przedstawione i polecane przez Artura Nowickiego dedykowane są przede wszystkim miłośnikom wędlin, ale są także propozycje dla zwolenników kuchni wegetariańskiej i wegańskiej. Dzięki tej książce każdy może się zacząć cieszyć wędlinami własnego wyrobu, pastami warzywnymi, domowym serem czy nawet chałwą… Jak Autor podkreśla, w tworzeniu receptur na smaczne i zdrowsze od „sklepowych” potrawy z szynkowara ogranicza nas tylko wyobraźnia…
Do Czytelników trafia oto książka prekursorska, przecierająca szynkowarom drogę do wszystkich kuchni. Autor dzieli się osobistym, bezcennym doświadczeniem i wskazuje możliwości wszystkim poszukiwaczom dobrego smaku. W klarowny i barwny sposób przybliża szynkowarowe sekrety. Prowadzi przez całe bogactwo możliwości, jakie otwiera to skromne i łatwe w użyciu urządzenie. Oto poradnik idealny dla pasjonatów DIY. Kto szuka praktycznych inspiracji zarówno w zakresie codziennego menu dla całej rodziny, jak i w tworzeniu dań biesiadnych czy świątecznych, powinien po tę książkę sięgnąć.
Smakowita lektura, szczególnie polecana do czytania w kuchni, w towarzystwie dobrego apetytu (i oczywiście choć jednego szynkowara czy szynkowaru).
Ponad 50 sprawdzonych, autorskich przepisów, z których kilka jest dodatkowo przedstawionych w różnych wariantach wykonania. Entuzjazm prawdziwego smakosza, który nadaje pięknego aromatu każdej ze stron tej książki. A na deser bardzo zachęcająca cena.
2327
49 Przedmioty