- Cydr Domowy addremove
-
Gorzelnictwo i destylacja
addremove
- Piwo domowe addremove
-
Wino domowe
addremove
- Mierniki do alkoholi
- Etykiety na butelki
- Enzymy
- Środki do dezynfekcji
- Pojemniki fermentacyjne i akcesoria
- Wino domowe\Butelki i kapturki termokurczliwe
- Sitka i lejki
- Balony
- Zlewanie i ściąganie
- Butelki i kapturki termokurczliwe
- Korkownice do wina
- Drożdże winiarskieaddremove
- Filtrowanie wina
- Nalewaki i inne akcesoria
- Tanina
- Prasy do owoców
- Szampan
- Kwasomierze
- Zioła i esencje do wina
- Środki wspomagające fermentację
- Zestawy winiarskie
- Wine-Kity
- Grzałki
- Wyroby addremove
- Przetwory addremove
- Przyprawy i zioła addremove
- Szkło addremove
- Inne addremove
Termometr do pieczenia gotowania mięs
12,60 zł
Termometr do sprawdzania temperatury potraw podczas pieczenia i gotowania.
Polityka bezpieczeństwa
Korzystamy tylko z sprawdzonych firm które obsługują płatności.
Zasady dostawy
Zapewniamy szybką i bezpieczną wysyłkę swoich towarów
Zasady zwrotu
Uczciwy proces zwrotów i reklamacji produktów
Guarantee safe & secure checkout
Termometr do sprawdzania temperatury potraw podczas pieczenia i gotowania. Odpowiednio oznaczona skala wyświetlacza ułatwia korzystanie z miernika i pozwala w prosty, a przy tym precyzyjny sposób określić optymalną temperaturę dla podstawowych rodzajów mięs.
Termometr wyróżnia się solidnym wykonaniem i elegancką formą.
Czerwona wskazówka termometru wskazuje temperaturę, srebrna stopień wypieczenia i rodzaj mięsa.
Czujka termiczna, (między 1,3 cm a 5 cm od ostrej części szpikulca) powinna być umieszczona w najgrubszej części mięsa, z dala od kości.
Zakres pomiaru temperatury: od 50 do 100°C. Tolerancja +/-1°C.
Symbol: 102100
Szerokość produktu: 7.3cm
Głębokość produktu: 7.3cm
Wysokość produktu: 14.4cm